Cum comand

Cum comand ?

cum_comand

 

Cum comand ?

Cum cumpar? Lansarea unei comenzi

Pentru a cumpara produsul/produsele dorite puteti sa folositi una din urmatoarele modalitati:

COMANDA PRIN TELEFON – Puteti lansa in orice moment o comanda si/sau solicita orice fel de informatii, folosind numerele de telefon 0767.288.101 sau 0723.890.733

COMANDA PRIN E-MAIL – Puteti lansa o comanda la adresa mobilamutari@gmail.com . In email trebuie sa specificati:
– codul produsului si eventualele comentarii la adresa acestuia in cazul in care optati pentru anumite modificari referitoare la culori, materiale, dimensiuni, etc.;
– datele dumneavoastra de contact ( nume, adresa, telefon);

In cazul in care doriti mobilier la comanda va trebui sa atasati o schita impreuna cu toate detaliile necesare calculatiei ofertei sau daca doriti consultanta in aceasta privinta (proiectare, masuratori, etc.) precizati despre ce anume este vorba. Dupa trimiterea mesajului veti primi in maxim 24 h un email de confirmare care va contine aceleasi informatiile de la “Comanda prin telefon” si veti parcurge etapele de la aceasta sectiune.

In cazul in care dupa 24 h nu veti primi nici un raspuns, va rugam sa ne contactati.

FOLOSIND FORMULARUL DE COMANDA – In cazul in care doriti mobila la comanda si aveti o schita proprie, puteti folosi formularul de comanda din sectiunea MOBILA LA COMANDA. Folosind acest formular puteti lansa orice comanda, procedura ulterioara fiind similara cu cea din cazul comenzii prin email.

FOLOSIND COSUL DE CUMPARATURI – Comanda produselor se va face prin apasarea butonului ADAUGA IN COS aflat sub fiecare produs din liste sau in sectiunea de prezentare a acestuia. Tot timpul vizitei dumneavoastra pe site, sesiunea COSUL DE CUMPARATURI este in partea de sus a site-ului, pentru modificara cantitatilor produselor si/sau eliminarea din cos a acestora trebuie apasat butonul vezi cos.

Dupa ce ati terminat de adaugat produse in cosul de cumparaturi apasati TRIMITE COMANDA, actiune care atesta faptul ca sunteti de acord cu informatiile referitoare la continutul cosul (produse, cantitati, preturi). In etapa urmatoare trebuie sa completati formularul de comanda cu datele dumneavoastra.