Intrebari frecvente

Intrebari frecvente

Executati mobila la comanda?

DA. Realizam la comanda orice tip de mobilier din PAL melaminat sau furniruit si MDF. Putem realiza orice model de mobila, la orice dimensiune, orice nuante si folosind orice tip de material.

Va deplasati la domiciliul clientului pentru masuratori?

DA. Un consultant MobMoving.eu se va deplasa la domiciliul sau sediul clientului pentru a efectua masuratorile necesare pentru realizarea mobilierului si pentru a-i oferi consiliere tehnica. Acest serviciu este oferit gratuit de MobMoving.eu.

Oferiti montaj si transport?

DA. Montajul si transportul mobilierului sunt gratuite numai pentru Bucuresti si zonele din jurul acestuia. Precizam faptul ca livrarea se efectueaza cu mijloace auto proprii sau prin firme de curierat cu care MobMoving.eu colaboreaza.

Faceti mobila si dupa schitele sau proiectele clientului?

DA. Orice schita, fotografie sau proiect al clientului, orice fotografie dintr-o revista sau de pe internet poate constitui un model de plecare pentru realizarea pieselor de mobilier.

Cum obtin o oferta de pret pentru mobilier la comanda?
Pentru a afla o oferta de pret puteti trimite o schita sau o poza a mobilierului dorit, precum si dimensiunile acestuia la adresa de email mobilamutari@gmail.com

In cazul in care oferta este acceptata se va stabili o intrevedere pentru masuratorile finale. In cazul in care nu aveti o schita a mobilei sau daca aveti nevoie de consiliere va rugam sa ne contactati telefonic!

Intrebari frecvente