Termeni și condiții

Termeni si conditii

Termeni si conditii

1. Site

  1.1 Site: reprezinta site-ul apartinand firmei SC.EURO-MOB MOVING SRL., care se afla la adresa www.mobmoving.eu , prin intermediul caruia utilizatorul are acces la informatii privind serviciile si produsele oferite de catre SC.EURO-MOB MOVING SRLL in reteaua de magazin online pe internet.

www.mobmoving.eu reprezinta societatea SC.EURO-MOB MOVING SRL, cu sediul in Vasile Alecsandri 5 Comuna Tunari,Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti sub nr. J23/463/2011 si avand Codul Unic de Inregistrare 28096596, atribut fiscal RO.

  2. Continutul Site-ului:

2.1. Informatiile publicate pe site sunt informatii de interes general despre produsele furnizate de SC.EURO-MOB MOVING SRL., ale partenerilor sai cat si alte informatii considerate de SC.EURO-MOB MOVING SRL. ca fiind de  interes pentru utilizatori.
2.2. Informatiile sunt puse la dispozitia utilizatorilor in mod gratuit. SC.EURO-MOB MOVING SRL. isi rezerva dreptul de a implementa anumite servicii pe site ce vor fi oferite contra cost utilizatorilor.
2.3. Utilizatorul are obligatia de a respecta toate drepturile de proprietate intelectuala ale SC.EURO-MOB MOVING SRL., prevazute de legislatia in vigoare.

  3. Utilizarea site-ului:

3.1. Utilizatorul se obliga sa acceseze si sa utilizeze site-ul in scopuri si prin mijloace care sa nu constituie o utilizare abuziva. Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, preturi, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.

  4. Limitarea raspunderii SC.EURO-MOB MOVING SRL.:

  4.1 SC.EURO-MOB MOVING SRL.Nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta vinovata pentru pagubele aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui magazin virtual.
Nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia SC.EURO-MOB MOVING SRL. de catre reprezentantii fiecarei marci.
Precizeaza faptul ca imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot suferi anumite modificari legate de design. In cazul in care produsele nu se pot livra clientul poate cere returnarea imediata a sumelor incasate deja, dar nu si alte despagubiri.
Valoarea maxima a obligatiilor SC.EURO-MOB MOVING SRL.fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de SC.EURO-MOB MOVING SRL. de la acest client.
Preturile si specificatiile tehnice ale produselor prezentate pe acest site sunt informative si pot fi schimbate fara o instiintare prealabila, iar SC.EURO-MOB MOVING SRL. nu isi asuma nicio responsabilitate asupra modificarilor ce ar putea surveni.
Termenele de livrare pentru mobilierul la comanda se incadreaza de obicei intre 1 si 2 saptamani de la lansarea comenzii ferme insa SC.EURO-MOB MOVING SRL. isi rezerva dreptul de a mari aceste termene cu anuntarea cumparatorului in prealabil. In cazul celorlalte produse termenele afisate pe site se comunica personal clientului inaintea lansarii comenii ferme.
Toate produsele sunt insotite de certificat de garantie, iar responsabilitatea eventualelor probleme legate de garantie revine in totalitate producatorului produsului respectiv.

  5. Politica de returnare

5.1 Conform ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”. SC.EURO-MOB MOVING SRL. se obliga se inapoieze contravaloarea produselor in termen de 30 de zile de la data primirii cererii in scris si a produselor returnate. Cheltuielile privind transportul produselor returnate cad exclusiv in sarcina clientului. Produsul poate fi returnat numai daca nu prezinta deteriorari rezultate din manipulare incorecta, este insotit de ambalajul original, precum si de toate actele primite (factura, chitanta, bon fiscal,  certificat de garantie, etc). SC.EURO-MOB MOVING SRL. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru manipularea, montajul executat de client, transportul, si nici nu accepta returnarea produselor ce au defecte rezultate din aceste cauze.
Produsele asamblate de catre cumparator nu pot fi returnate decat in ambalajul original si fara defecte rezultate din manipulare si montare.
Produsele executate pe dimensiuni speciale sau personalizate de catre client nu vor putea fi returnate.

  6. Datele personale

6.1 Pe site-ul www.mobmoving.eu, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. SC.EURO-MOB MOVING SRL. nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre SC.EURO-MOB MOVING SRL. numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

  

Termeni si conditii